Observera att detta seminarium nu är fullbokat! För att anmäla dig till väntelista, vänligen mejla leila.zoubir@sociology.su.se eller robert.standar@stat.su.se.

Den 22 februari bjuder vi tillsammans med Statistiska institutionen in till ett karriärseminarium för statistik- och sociologistudenter.

Alumner från båda institutionerna berättar om sin väg till jobb efter studierna. Från Akademikerförbundet SSR får seminariedeltagarna råd och tips kring att söka jobb, och att presentera sin kompetens för arbetsgivare.

Mellan varje pass har vi en fikapaus, då du kan passa på att mingla med de andra deltagarna och de inbjudna gästerna. Nätverka med sociologer, statistiker och studenter som läser en annan kurs än du själv. Det är alltid smart att knyta nya kontakter!

Är du sociologi- eller statistikstudent och vill veta mer om hur du kan presentera din kompetens för arbetsgivare? Eller vilken kompetens arbetsgivare söker?

Varmt välkommen!

Gästföreläsare

Pass 1 kl 15.15-16.00: Klara, Akademikerförbundet SSR, om att presentera sin kompetens för arbetsgivare, tips kring CV- och jobbsökning

Fikapaus och mingel

Pass 2 kl 16.10-16.40 Cajsa, statistik- och demografi-alumn, om att få jobb vid SCB

Fikapaus och mingel

Pass 3 kl 16.50-17.35: Fanny, sociologi-alumn, om att få jobb vid Stockholms Läns Landsting och på LO.

Anmälan dig här senast 15/2 2019!